Обговорено питання викладання французької мови

13-14 квітня 2009 року в НТУУ «КПІ» відбувся міжнародний семінар, організований Посольством Франції в Україні та кафедрою теорії, практики та перекладу французької мови факультету лінгвістики, за участю викладачів кафедри та інших ВНЗ України, зокрема, Київського національного торговельно-економі

Виховувати особистість: «Все тече, все змінюється»

Фраза, що винесена в епіграф, підтверджує стрімкість історичного поступу. Проте, одна річ, коли цей рух еволюційний, що базується на здобутках попередніх поколінь, на досягнутому ними позитиві, і зовсім інша, коли основа зруйнована, а радикальних кроків для поліпшення ситуації не робиться.

ХІІ Конференція пам’яті М.П.Кравчука

15-17 травня 2008 року в нашому університеті пройшла ХІІ Міжнародна наукова конференція імені академіка М.П. Кравчука. На урочистому відкритті конференції, що відбулося 15 травня в залі засідань Вченої ради, учасників конференції вітали ректор КПІ академік НАН України М.З.

Наукова сесія Вченої ради: 19.05.2008

19 травня на черговій сесії Вченої ради НТУУ “КПІ” було заслухано й обговорено доповідь академіка НАН України В.Г. Бар’яхтара “Зміна клімату й енергетика. Задачі і можливості”.

Післядипломна освіта в КПІ: стан та перспективи

Післядипломна освіта розглядається в сучасному суспільстві як одна із пріоритетних складових неперервної освіти, яка надає кожній особистості можливість здійснювати постійне творче оновлення, розвиток та вдосконалення освіти протягом усього життя.

Кафедра екобіотехнології та біоенергетики – перший етап становлення

Кафедру екобіотехнології та біоенергетики (КЕБ) було створено наприкінці 2004 року. Згідно з Положенням про КЕБ вона забезпечує підготовку бакалаврів, спеціалістів та магістрів зі спеціальності «Екобіотехнологія», а також спеціалістів вищої кваліфікації.