Міжнародна конференція поліграфістів

Зустрічі та дискусії викладачів різних навчальних закладів завжди є плідними та корисними для вдосконалення навчального процесу, розвитку наукових дослідж

Японський досвід – Україні

Нещодавно (13 листопада 2007 р.) завершився десятиденний бізнес-курс “Стратегічне управління кадрами та розвиток людських ресурсів”, який проходив на базі “Українсько-Японського центру НТУУ “КПІ”.

Ювілей хорової капели КПІ

Увечері 16 листопада в залі засідань Вченої ради святкували 60-річчя Народної академічної хорової капели КПІ.

Політехніки – чемпіони столиці

Справжні баскетбольні баталії вирували у спорткомплексі Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова 27 листопада. У півфінальних та фінальній іграх вирішувалась доля кубку студентської профспілкової асоціації м. Києва. Цей захоплюючий чемпіонат проходить уже ввосьме.

Іноземні лектори в КПІ

Кінець листопада став дуже продуктивним для півсотні студентів нашого університету – з 26 по 30 листопада тривав курс лекцій, організований у рамках проекту Темпус «UKRBRIGE» та Науковим парком «Київська політехніка».

Практикуй англійську в Дискусійному клубі НТСА

Дискусійний клуб Наукового товариства студентів та аспірантів НТУУ “КПІ” відновив свою діяльність у цьому навчальному році, але вже з деякими змінами – обговорення проходять англійською мовою.