Свято хорового співу

Щороку у травні Народна хорова капела КПІ звітує перед глядачами. Цього разу звітний концерт, який відбувся 23 травня у залі засідань Вченої ради, відрізнявся від виступів попередніх років. У ньому взяли участь ще два колективи – з естонського міста Тарту та хор ветеранів капели КПІ.

Тетяна Архипівна Таран

Факультет прикладної математики з глибокою скорботою повідомляє, що 17 травня 2007 року після важкої тривалої хвороби пішла з життя Тетяна Архипівна Таран – відомий учений в галузі штучного інтелекту, доктор технічних наук, професор НТУУ “КПІ”.

Науково-технічна конференція “Друкарство молоде – 2007”

Наприкінці квітня вже всьоме пройшла науково-технічна конференція студентів і аспірантів Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ “КПІ” “Друкарство молоде”. У ній взяли участь студенти, аспіранти, учні училищ, молоді науковці з України, Польщі, Росії та Білорусі.

Прийом – 2007 розпочато!

Відкрите засідання приймальної комісії НТУУ “КПІ”, присвячене підведенню підсумків тестування слухачів університетської системи довузівської підготовки, відбулося 1 червня в залі засідань адміністративної ради під головуванням ректора університету академіка НАН України М.З.Згуровського.

Останній дзвоник для магістрів 2007

Свято останнього дзвоника зазвичай асоціюється з урочистою лінійкою, усміхненими обличчями школярів, яскравими стрічками з написом “Випускник …

День Африки в НТУУ “КПІ”

Як відомо, 25 травня 1961 р. у столиці Ефіопії Аддис-Абебі представниками урядів 32 держав Африки було підписано Статут Організації Африканської Єдності. Цей день увійшов в історію і відзначається міжнародним співтовариством як День Африки.

V молодіжна науково-практична конференція “Історія науки, техніки та освіти”

15 травня 2007 року відбулася V молодіжна науково-практична конференція “Історія науки, техніки та освіти”. Ця конференція є традиційною та проводиться щорічно в конференц-залі Науково-технічної бібліотеки НТУУ “КПІ”.

Руденко Володимир Семенович

Своє 80-річчя із дня народження та 60-річчя трудової діяльності святкував 6 червня заслужений працівник вищої школи УРСР, лауреат Державної премі