Пiсня душi. Виставка живопису І.А.Шеховцової

У День знань картинна галерея ім. Веніаміна Кушніра факультету соціології відкрила новий сезон – виставкою живопису І.А.Шеховцової – старшого викладача ФММ. На виставці представлено 45 картин, виконаних гуашшю та олією.

Моя мрія здійснилась!

Коли моє шкільне навчання добігало кінця (на порозі маячив 11 клас), постали запитання: “Ким я буду?”, “Що робитиму в житті?”. Чи не випадково (хоча, впевнений, випадковостей не буває) почув слово “соціологія”, уже не пам’ятаю в якому контексті. Мандри Інтернетом привели на сайт ФС НТУУ “КПІ”.

Варшавський технологічний – партнер КПІ

Варшавський технологічний університет налічує 30 000 студентів, яких навчають 2 000 викладачів. Тут готують майбутніх архітекторів, бізнесменів та менеджерів, фахівців з математики, інформатики, біології, хіміків, транспортників та багатьох інших.

Радість перемоги маркетологів ФММ

Науковий проект командного написання міні-кейсу з латерального маркетингу “Маленький магазинчик vs мережі роздрібних салонів побутової техніки”, поданий молодим викладачем кафедри промислового маркетингу Н.В.Юдіною із командою студентів-маркетологів, приніс факультету менеджменту та маркетингу НТ

Новий шлях японських барабанщиків “TAWOO”

Початок київської осені ознаменувався відкриттям “Місяця Японії в Україні”. Наш університет не міг залишитись осторонь від цієї події, адже в НТУУ “КПІ” вже кілька років діє Українсько-японський центр.

Бути патріотом!

Сьогодні українське суспільство переживає період докорінних змін. Громадянськість детермінує наявність відповідної громадянської позиції людини, яка визначає її активну участь в усіх соціально-економічних, політичних і соціальних змінах. Така позиція ґрунтується на розумінні того, що кожна людина є невід’ємною частиною своєї нації, свого народу. В даному випадку йдеться про наявність у громадянина відповідних національних почуттів, які сприяють його ідентифікації зі своїм народом.

Київська і Варшавська політехніки заприязнилися

Ректор Варшавського технологічного університету (ВТУ) Влодзімеж Курнік 29 серпня – 1 вересня перебував у НТУУ “КПІ” з робочим візитом. Його супроводжувала начальник відділу міжнародних зв’язків цього університету пані Євгенія Чоборовська.