На засіданнях Вченої та адміністративної рад: 05.12.2005

На початку засідання Вченої ради, яке відбулося 5 грудня під головуванням ректора університету академіка НАН України М.З.Згуровського, із ювілейними днями народження було поздоровлено декана факультету електроніки професора В.Я.Жуйкова та видатного педагога професора М.В.Білоуса.

Змагання з шахів та шашок на ПБФ

На честь 14-ї річниці Збройних сил України на приладобудівному факультеті пройшли змагання з шахів та шашок.

Учасники змагань показали високу активність та згуртованість. Понад 10 годин йшла безкомпромісна боротьба одночасно на 10 дошках.

Конференція молодих дослідників “Формування та проблеми розвитку підприємництва в економічних системах”

“Формування та проблеми розвитку підприємництва в економічних системах” – такою була тема IV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих учених ВНЗ, що пройшла 24-25 листопада і зібрала понад 200 учасників з України, Болгарії, Росії.

Знайомтесь: краща група 2005

У нашому університеті проводиться багато різноманітних конкурсів і змагань: інтелектуальні, спортивні, “веселі й кмітливі”, нарешті конкурси краси. Капеішники із задоволенням беруть у них участь, демонструють свої таланти, прагнуть бути першими.

Чемпiонат з брейн-рингу 2005

Якщо ви любите інтелектуальні загадки, командну і динамічну гру, до того ж є студентом НТУУ “КПІ”, тоді ця гра обов’язково вам сподобається. Це – брейн-ринг.

Наукова та iнновацiйна дiяльнiсть: проблеми розвитку та шляхи їх подолання

На зустрічі з народними депутатами, що відбулася 6 грудня, з доповіддю про найбільш характерні проблемні питання розвитку науки та інноватики в університетах України на прикладі діяльності КПІ виступив проректор з наукової роботи НТУУ “КПІ” М.Ю.Ільченко.

Парк зустрічає гостей

Урочиста подія – відкриття першої черги реконструйованого парку НТУУ “КПІ” – відбулася 15 грудня. Оновленими доріжками пройшли господарі та почесні гості – голова КМДА О.О.Омельченко, його перший заступник В.Д.Борисов, голова Солом’янської у м.

Регбісти КПІ – призери чемпіонату України 2005

5 грудня на засіданні Вченої ради НТУУ “КПІ” ректор М.З.Згуровський поздоровив збірну університету з регбі, яка посіла ІІ місце в І лізі чемпіонату України 2005 року і вручив усім спортсменам медалі.