Наставники. 6 грудня – День Збройних Сил України

Щороку десятки випускників ВІТІ НТУУ “КПІ” поповнюють ряди ЗС України. Гарно навчені молоді офіцери сумлінно несуть службу, набувають практичних навичок та успішно застосовують здобуті в інституті знання, отримані, зокрема, від викладачів - ветеранів. Сьогоднішня розповідь про двох із них.

Лекції головного спеціаліста ВА ВОІВ

У жовтні 2002 року між НТУУ “КПІ” та Всесвітньою Академією Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВА ВОІВ) було підписано угоду про співпрацю у сфері наукових досліджень та підготовку спеціалістів з питань інтелектуальної власності в Україні.

Гуртожитки: проблеми і пріоритети

Студмістечко нашого університету є найбільшим в Україні за кількістю мешканців. Зрозуміло, що адміністрації доводиться вирішувати багато проблем, які потребують комплексного підходу.

Мистецьке “ЕХО” в КПI

Восени галереї-клубу “ЕХО” виповнилось 5 років. Цей затишний мистецький центр існує при Інституті енергозбереження і енегоменеджменту .

Що потрiбно знати про наркоманiю

Наркоманія – це захворювання, що виникає у разі систематичного вживання речовин, які включені до списку наркотиків, та проявляється психічною та фізичною залежністю від них.

Майдан i КПI

21 листопада у приміщенні Національної технічної бібліотеки НТУУ “КПІ” ім. Г.І Денисенка відбулося відкриття виставки “Майдан і КПІ”.

Презентація Технополісу “Київська політехніка”

Наприкінці вересня наша газета повідомляла про створення на базі НТУУ “КПІ” Технополісу “Київська політехніка”. А 21 листопада відбулася презентація Технополісу під час засідання круглого столу, що його проводили в нашому університеті учасники робочої групи по проекту Європейського Союзу “Подолання розриву між університетами і бізнесом” (Joint European Project 2004 “Bridging the gap between University and businesses”). У засіданні брали участь представники технічних університетів Естонії, Іспанії, Нідерландів, Швеції та України, зокрема проф.