Захист магістерських дисертацій іноземних студентів ІЕЕ у дистанційному режимі

Цього навчального року на кафедрі електропостачання Інституту енергозбереження та енергоменеджменту (ІЕЕ) дев'ять із сімнадцяти магістрантів наукового спрямування – громадяни інших країн, які навчаються на англомовних програмах підготовки за спеціальністю 141 “Електроенергетика, електротехніка

Гуманітарна допомога та онлайн-лекторій під час карантину

Відділ соціально-психологічної роботи – cтудентська соціальна служба – одна зі структурних одиниць департаменту навчально-виховної роботи. Про те, як працює ця служба в умовах карантину, розповідає читачам "Київського політехніка" її співробітниця Катерина Кириленко

На ХТФ розробляють унікальний дистанційний моніторинг ґрунтів

Наукова тематика, за якою Т.А.Донцова працює на кафедрі, досить різноманітна. Це, зокрема, синтез наноматеріалів на основі оксидів титану, стануму, цирконію, феруму, цинку  та їх використання у водоочищенні, сенсориці та каталізі.

Наша людина на Міжнародному конкурсі ISEF

Право представляти Україну у фіналі Міжнародного конкурсу  науково-технічної  творчості школярів ISEF у США, який було заплановано на 10–15 травня, цьогоріч виборола учениця 10 класу Технічного ліцею НТУУ "КПІ"

Київські політехніки взяли участь у Восьмій міжнародній конференції IEEE BlackSeeCom 2020

29 травня завершила роботу Восьма міжнародна конференція IEEE BlackSeeCom 2020. Почесним співголовою Організаційного комітету був перший проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського, академік НАН України Юрій Якименко.