Вебінари для студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського від провідних компаній-партнерів

Карантин не має стати на заваді спілкуванню студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського з роботодавцями та ознайомленню зі специфікою майбутньої роботи – таке рішення ухвалили у відділі сприяння працевлаштуванню та професійного розвитку, Центрі розвитку кар'єри ДНВР КПІ ім. Ігоря Сікорського.

"Стародруки Київської політехніки": про раритети, що зберігаються в НТБ, і не тільки про них

Світ змінюється на очах, і це безпосередньо стосується кожного з нас. Наше життя все більше переходить в онлайн-формат. Пристосовуватися до нових реалій важливо і вкрай необхідно: за нинішніх умов інтернет стає головним джерелом і нових знань, і нових вражень.

Фотоконкурс "Таланти КПІ – 2020"

Наприкінці лютого Картинна галерея ЦКМ КПІ ім.Ігоря Сікорського оголосила про другу частину щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ", де представляють фотографії і роботи з комп'ютерної графіки. Основна тема фотоконкурсу – "Хочу це запам'ятати".

Програма ЄС "Горизонт Європа": підтримка космічної галузі

Космічні технології міцно увійшли в життя європейців: ці технології роблять можливими мобільний зв'язок, орієнтування на місцевості завдяки системам навігації, банківські перекази, супутникові канали телебачення, прогнози погоди та вдосконалення роботи аварійних служб.

Публікації у світових топ-журналах – це питання престижу КПІ

Як повідомив голова Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського М.Ю. Ільченко, три роки тому було прийнято принципове рішення щодо заохочення авторів публікацій у виданнях, які є в Scopus і мають високий рейтинг впливовості (Impact factor).