Готуємося до зими

Київський політехнік неодноразово писав про заходи, що їх адміністрація університету вживає для забезпечення комфортного навчання та роботи студентів і співробітників під час осінніх і зимових холодів.

Знайомтеся: Інститут аерокосмічних технологій. Інтерв’ю з директором ІАТ Іваном Коробком

"Київський політехнік" розпитав директора Інституту аерокосмічних технологій, Івана Васильовича Коробка, про новий підрозділ, завдання, що стоять перед цим навчально-науковим підрозділом, а також про його студентів і партнерів.

Валентину Анатолійовичу Свідерському – 70!

В.А.Свідерський народився 10 жовтня 1949 р. Його дитячі та юнацькі роки пройшли у смт Рокитне Рівненської області, де на місцевому склозаводі працювали його дід і батько. Тож з дитинства знав про працю скловарів. І це, мабуть, вплинуло на вибір ним професії.

День бібліотек під екологічними гаслами (відео)

Уже не перший рік відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в Науково-технічній бібліотеці ім. Г.І. Денисенка проходить під певним гаслом, що визначає напрям діяльності, який потребує підвищеної уваги.

Екопривіт з КПІ

Мандруючи Литвою цього літа, українські туристи знайомилися з її північно-західним регіоном – Жемайтією, яка багато сотень років зберігає свою ідентичність і культуру, а жемайти – свою мову і впертий характер.

І знову "Сушка"

Перед входом до корпусу №1 у перший день жовтня відбулася "Сушка" – так називається щорічна виставка фотографій, виконаних студентами КПІ ім. Ігоря Сікорського.

«Київ-Класик» в КПІ (відео, запис)

Унікальний оркестр «Київ-Класик» дав концерт в КПІ. Це один з найкращих колективів столиці. Гастролює по всьому світові. Художній керівник та диригент оркестру - неперевершений народний артист України Герман Макаренко. Оркестр виконував частину композицій разом з музичними колективами КПІ.