Виставка "Світло Віри" Надії Полевої

З 6 листопада в Картинній галереї ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського експонується персональна виставка вишитих картин Надії Полевої під назвою"Світло Віри". На виставці представлено 23 роботи. Кожну з картин майстриня вишивала від 3 до 6 місяців.

Досліджуємо Шулявку

В останні дні жовтня відбулося чергове засідання циклу історичних студій "Think about it", що започаткувала Науково-технічна бібліотека імені Г.І. Денисенка до ювілею нашого університету.

Студенти та викладачі ІХФ на заводі електроніки Jabil

Співробітництво з високотехнологічними компаніями та інноваційним виробництвом є важливим елементом діяльності університету, що надає можливість студентам та професорсько-викладацькому складу дізнаватися про основні тенденції сучасного розвитку галузей науки.

Наукові читання імені Ігоря Недіна 2018 року

Засідання V Міжнародної науково-практичної конференції "Сталий розвиток – ХХІ сторіччя: управління, технології, моделі (наукові читання імені Ігоря Недіна)" відбулося 23–24 жовтня в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Про підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2017/2018 н.р.

18 жовтня 2018 р. відбулося засідання Методичної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського, на якому було розглянуто і затверджено підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників (НПП) університету у 2017/2018 навчальному році.

Райські яблуні в КПІ

Політехніки вже звикли, що райська яблуня, серед інших дерев, є окрасою першого корпусу. Ще одне дерево такої ж краси росте за сьомим корпусом. Наче в казці, вони милують погляд з ранньої весни до пізньої осені.