Ректор Познаньської політехніки Томаш Лодиговський: "Нині ми зміцнюємо наші зв'язки з Київською політехнікою, і це для нас є пріоритетом"

29 серпня на сесії науково-педагогічних працівників університету було підписано угоду про запровадження програми подвійного диплома за напрямом "Машинобудування" між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Познаньською політехнікою. 

Доповідь ректора М.З.Згуровського на сесії науково-педагогічних працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського 29 серпня 2017 року

Вельмишановні київські політехніки, високі гості з Республіки Польща! Дозвольте привітати вас з 119-ю річницею від дня створення Київського політехнічного інституту та 26-ю річницею незалежності України.

"Політехнік" танцює у Польщі

Наприкінці червня – на початку липня Народний ансамбль народного танцю "Політехнік"  КПІ ім. Ігоря Сікорського з тріумфом гастролював Польщею. Танцюристи взяли участь у трьох міжнародних фестивалях.

Оновлений фонтан на Музейній площі (відео)

4 вересня відбулося урочисте відкриття реконструйованого і оновленого фонтану на Музейній площі КПІ ім. Ігоря Сікорського перед пам’ятником професору КПІ академіку Євгену Патону.

Семінар «Перспективи розвитку українсько-польської мобільності студентів і академічного персоналу»

31 серпня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся семінар «Перспективи розвитку українсько-польської мобільності студентів і академічного персоналу». Організаторами семінару виступили польська освітня фундація «Перспективи», Комітет з питань іноземної співпраці Конференції ректорів вищих навчальних закладів Польщі та Українсько - Польський центр.

День першокурсника - 2017 (відео)

30 серпня в КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося традиційне свято «День першокурсника». У церемонії посвяти в студенти взяли участь майже 5000 юнаків і дівчат.

Набір 2017 року, вже сто дев’ятнадцятий за ліком в історії університету, – рекордний за чисельністю за останні десятиліття.

На сесії науково-педагогічних працівників університету підписано угоду про подвійний диплом між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Політехнікою Познанською

29 серпня в Центрі культури та мистецтв пройшла чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського. На ній було підписано угоду про подвійний диплом за спеціальністю «Машинобудування» між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Познанською політехнікою.