23 квітня 2020 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла І Міжнародна науково-практична конференція "Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи", започаткована кафедрою менеджменту факультету менеджменту та маркетингу. 

Ця конференція стала ще одним етапом на шляху наукової школи менеджменту в нашому університеті та продовженням десятирічного досвіду кафедри щодо організації та проведення всеукраїнських конференцій.

Тематичні напрями конференції охоплюють актуальні проблеми менеджменту та бізнесу: тенденції розвитку бізнесу та менеджменту (трансформації в бізнесі як передумова новітніх управлінських концепцій, прогнози і виклики четвертої промислової революції, зміна бізнес-моделей організації діяльності підприємств, диджиталізація бізнес-процесів підприємства); менеджмент міжнародного бізнесу в умовах глобалізації (проблеми та перспективи розвитку менеджменту міжнародного бізнесу, функціонування вітчизняних підприємств у глобальному економічному середовищі, сучасні тенденції та форми інтернаціоналізації бізнесу, вплив євроінтеграції на стратегічний розвиток підприємств); інновації та підприємництво як основи економічного зростання країни (цільові орієнтири та шляхи забезпечення інноваційного розвитку підприємств, форми та механізми розвитку інноваційного підприємництва, управління знаннями в цифровій трансформації бізнесу, проблеми та можливості інвестування інновацій); управління ланцюгами поставок у стратегії розвитку підприємств (ланцюги поставок як нове бізнес-середовище, виробничі операції в ланцюгах поставок, інтеграція та співробітництво в ланцюгах поставок, логістика в інтернет-середовищі).

У конференції, яка через карантинні обмеження відбувалася дистанційно, взяли участь близько 130 науковців і студентів з Києва, Львова, Одеси, Івано-Франківська, Маріуполя, Луцька, Переяслав-Хмельницького, Житомира та інших міст, а також учасники з Китаю, Польщі, Болгарії, Туреччини та Киргизстану.

За результатами роботи конференції видано збірник тез доповідей, з яким можна ознайомитись на сайті кафедри менеджменту: http://management.fmm.kpi.ua/. Сподіваємось, результати досліджень, представлені учасниками конференції, стануть цікавими широкому колу науковців і студентів та сприятимуть розвитку вітчизняної школи менеджменту та бізнесу.

Колектив кафедри менеджменту щиро дякує ректору університету Михайлу Захаровичу Згуровському, проректору з наукової роботи Віталію Анатолійовичу Пасічнику, проректору з міжнародних зв'язків Сергію Івановичу Сидоренку, декану факультету менеджменту та маркетингу Олегу Анатолійовичу Гавришу, програмному та організаційному комітетам конференції за підтримку і допомогу в організації конференції, а також усім, хто взяв участь у її проведенні.

Зберігаючи спадкоємність поколінь, ми продовжуємо співпрацювати з нашими давніми партнерами та завжди раді запрошувати нових учасників до участі в конференції. Переконані, що поєднання професіоналізму, знань, мудрості досвідчених учених з творчим потенціалом і завзятістю молоді стане драйвером розвитку менеджменту, бізнесу та інноваційної діяльності в Україні.

Оргкомітет конференції

Дата події