У перший день лютого в спортивному комплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшов благодійний турнір з футзалу на підтримку ЗСУ. Це вже четвертий турнір на підтримку наших воїнів (перші три відбулися торік), організований за сприяння кафедри спортивного вдосконалення ФБМІ.

Цього разу на заклик узяти участь у змаганні відгукнулися 6 команд: "ІСЗЗІ", "Ветерани", збірна департаментів КПІ, "Політехнік", збірна студентів КПІ, "Поліція Солом'янського району".

За жеребкуванням команди було поділено на дві групи. У першій зустрілися "ІСЗЗІ", "Ветерани", збірна департаментів КПІ; у другій – "Політехнік", збірна студентів КПІ, "Поліція Солом'янського району". Турнір вийшов бойовим, спортивним і видовищним. Півфінали і фінал проходили у запеклій безкомпромісній боротьбі. Переможцем турніру стала команда "Ветерани", яка з рахунком 3:0 перемогла "ІСЗЗІ". 3-тє місце у збірної студентів КПІ, а 4-те – у "Політехніка".

Турнір зібрав чимало прихильників футзалу, які долучилися до збору коштів на підтримку ЗСУ. В організації та проведенні турніру взяли участь профспілка співробітників КПІ, ЦФВС "Політехнік", викладачі кафедри ТОС. До суддівства було залучено суддів федерації футзалу м. Києва та викладачів кафедри ТОС. Усі учасники турніру були нагороджені пам'ятними кубками.

Футзальний турнір на підтримку ЗСУ

Вадим Михайленко, Сергій Журавльов,
старші викладачі кафедри
технологій оздоровлення і спорту

Благодійний турнір з футзалу в КПІ

Запрошуємо усіх охочих прийти повболівати на благодійний турнір з футзалу, що відбудеться 1 лютого у спорткомплексі КПІ.

У змаганні візьмуть участь команди:

🔹ветеранів КПІ
🔹студентів КПІ
🔹служби безпеки КПІ
🔹поліції Солом'янського району
🔹СБУ

Усі зібрані кошти підуть на допомогу нашим військовим.

⏰ Коли: 1 лютого о 16:00
📌 Де: спорткомплекс КПІ

Дата події