Член команди розробників «PolyITAN-НР-30». Костянтин Половинкін про свою участь у проєкті

"КП" продовжує публікувати інтерв'ю з молодими науковцями КПІ ім. Ігоря Сікорського, які у складі наукової групи під керівництвом Бориса Рассамакіна розробили, виготовили і підготували до космічного старту наносупутник "PolyITAN-НР-30".

Молодий вчений з НН ІМЗ Юрій Яворський: "Не варто боятися невідомості"

Статус держави в сучасному світі визначається її науково-технічним рівнем та здатністю до технологічного розвитку. І саме матеріалознавство нині є одним з пріоритетів наукового прогресу. Вихованці кафедри фізичного матеріалознавства та термічної обробки (ФМТО) НН ІМЗ ім.

Адріан  Овчаренко - чемпіон світу з НН ФТІ

Нещодавно в угорському місті Надьканіжа відбувся чемпіонат світу з комбат самозахист ІСО (Довідково: комбат самозахист ІСО – вид спорту, що об'єднує 15 видів єдиноборств у легкому, посиленому та повному контакті).

Спогади студента КПІ 60-х: GAUDEAMUS!

Цей матеріал був запланований до публікації ще торік: саме тоді автор і його однокурсники відзначили п'ятдесяту річницю свого випуску.

Благодійний турнір з футзалу на підтримку ЗСУ

У перший день лютого в спортивному комплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшов благодійний турнір з футзалу на підтримку ЗСУ. Це вже четвертий турнір на підтримку наших воїнів (перші три відбулися торік), організований за сприяння кафедри спортивного вдосконалення ФБМІ.