У листопаді в КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшов щорічний масштабний кар'єрний захід Ярмарок вакансій "beAhead. Осінь 2021". Заходи в його межах тривали п'ять днів. Уже втретє для проведення Ярмарку було використано онлайн-платформу careerfair.kpi.ua.

Цієї осені участь у Ярмарку взяли 38 компаній, більшість з яких є постійними учасниками і надійними партнерами університету. Також долучилася й низка новачків, зокрема ТОВ "Промислово-будівельна група Ковальська", компанії "Yalantis", "JatApp" та інші.

Ще задовго до початку Ярмарку його організатори надавали користувачам докладну інформацію про його особливості, учасників, а також графік проведення певних заходів. А під час його проведення було організовано 34 вебінари та тренінги від компаній. На цих вебінарах здобувачі вищої освіти (а їх зареєструвалося близько двох тисяч) могли дізнатися про практичне застосування своїх знань та вмінь, поспілкуватися з представниками компаній в режимі реального часу та поставити їм запитання. Всім охочим були надані можливості відвідати найцікавіші для них компанії, що були представлені в блоці екскурсій, а також узяти експрес-інтерв'ю у HR-менеджера обраної компанії.

Фінальною частиною Ярмарку вакансій "beAhead. Осінь 2021" стало проведення в залі Адміністративної ради університету Кар'єрного форуму "Професії майбутнього: як готувати до них уже сьогодні?" Форум пройшов в очному форматі, а участь у ньому взяли представники компаній-партнерів, зокрема ТОВ "Прогрестех-Україна", Genesis, SoftServe, ТОВ "Промислово-будівельна група Ковальська", "Yalentis", "EY Ukraine" та іншіх. КПІ ім.Ігоря Сікорського представляли проректори університету Анатолій Мельниченко, Наталія Семінська, керівники підрозділів, працівники відділу професійної орієнтації – Центру розвитку кар'єри, координатори по роботі з партнерами факультетів/навчально-наукових інститутів і представники студентського активу університету. Учасники Кар'єрного форуму говорили про механізми добору персоналу серед студентства, як підготувати комплексного спеціаліста, чому для досягнення ефективних результатів важливо мати в команді одночасно професіоналів як технічного, так і гуманітарного спрямування та інші. Спілкуючись, учасники форуму обговорювали також реальні приклади з досвіду роботодавців. Наприкінці заходу компанії-учасниці Ярмарку вакансій "beAhead. Осінь 2021" отримали Подяки від КПІ ім. Ігоря Сікорського за участь у кар'єрних заходах і допомогу у вирішенні питань працевлаштування здобувачів вищої освіти.

[8-12.11.2021] Ярмарок вакансій

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» запрошує до участі в Ярмарку вакансій «beAhead. Осінь 2021», який відбудеться з 8 по 12 листопада 2021 р. на онлайн платформі CAREERFAIR.KPI.UA.

Під час Ярмарку представники компаній-партнерів ознайомлять здобувачів вищої освіти та випускників з діяльністю своєї компанії (у вигляді онлайн-екскурсії або екскурсії до вашого офісу/підприємства організованої групи студентів за попереднім записом), розкажуть про наявні вакансії, нададуть інформацію про відкриті програми стажування, проходження практики, провести практичні тренінги, вебінари, розіграші та вікторини професійного спрямування.


Ми підготували:

  • 33 вебінари;
  • 14 екскурсій на підприємства та офісам компаній;
  • найсвіжіші вакансії від 38 провідних українських та світових компаній

16 листопада відбудеться Кар'єрний форум  «Професії майбутнього: як готувати до них вже сьогодні?» за участю представників  компаній-партнерів, факультетів/навчально-наукових інститутів та студентства. 

Не зволікайте, долучайтесь до Ярмарку вакансій «beAhead. Осінь 2021»!

Зробіть впевнений крок на зустріч своїй кар'єрі!

Центр розитку кар'єри на фейсбук | телеграм | кар'єрний путівник | каталог партнерів КПІ

З питаннями сюди. Успіхів!

Дата події