Президент Естонської Республіки Алар Каріс відвідав КПІ

Конференц-стіл зали Адміністративної ради Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" 1 червня прикрашали не лише прапорці Європейського Союзу, України та вимпел університету, але й синьо-чорно-білий триколор Естонії: того дня у

Кольорова гра бісерних розсипів

Попри війну мистецьке життя в університеті триває – у Картинній галереї КПІ ім. Григорія Синиці відбулася виставка робіт у жанрі декоративно-прикладного мистецтва "Краса духовної єдності" ("Уламки Донбасу").

У ДПМ – виставка "Малюю майбутнє"

1 червня в усьому світі відзначили Міжнародний день захисту дітей. На жаль, день захисту дітей у 2023 році в Україні проходив в умовах війни. Але вона не завадила Благодійному фонду "Розвиток. Діти.

Володимиру Омеляновичу Капустяну – 70!

22 травня 2023 року відзначив свій 70-річний ювілей професор кафедри економічної кібернетики КПІ ім. Ігоря Сікорського Володимир Омелянович Капустян.

В.О. Капустян – доктор фізико-математичних наук, професор, член експертної ради МОН України з математики та механіки.

Семінар вихованців КПІ у місті Любича Королівська

Традиційний семінар "Польсько-українське економічне співробітництво", організований Секцією вихованців КПІ в Польщі, пройшов 26-28 травня в м. Любича Королівська (Lubycza Królewska) неподалік від українського кордону.

Про позиції КПІ ім. Ігоря Сікорського в світових рейтингах університетів і завдання щодо їхнього посилення

Світові рейтинги університетів стають все важливішим індикатором визначення позицій університетів у висококонкурентному середовищі міжнародних ринків освітніх і науково-технічних послуг. Отож для КПІ завдання щодо поліпшення позиції в них набувають стратегічного значення.