«День Неостанній». Ми переможемо – бо нас не зламати!

Війна не зупинила і не зупинить людського духу, потреби всупереч усьому жити й творити. Мистецьким підтвердженням цього стала короткометражка "День неостанній", яку нещодавно представили публіці студент ФМФ Євгеній Слупчук і студентка ФБТ Анастасія Назарець.

Кібербезпека – це актуально

Безперечно, кібербезпека сьогодні – це вкрай актуально, адже, як свідчать успіхи ЗСУ, у нинішній війні перемогу здобувають не лише мужністю, але й технологіями. І важливого значення, серед іншого, набувають методи обробки інформації. Цього навчають, зокрема, в НН ФТІ.

Викладачі КПІ – наставники учнів МАН

У жовтні в Хорватії пройшла Міжнародна виставка винаходів INOVA – одна з найстаріших у Європі. На ній троє учнів Політехнічого ліцею КПІ, які працювали під науковим керівництвом завідувача лабораторії ФМФ Олега Козленка, здобули золоті нагороди.

На пошану професора Віталія Сігорського

23 листопада відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь відомого вченого, професора КПІ Віталія Сігорського.  Дошку встановлено на фасаді корпусу №12, де знаходиться факультет електроніки.

Девід Рубенс: “Розробка стандартів з управління ризиками актуальна як ніколи”

Першу лекцію у рамках освітнього проєкту "Ukrainian Global Faculty", метою якого є залучення до читання лекцій для українських студентів найкращих науковців і викладачів з усього світу, прочитав у КПІ 16 листопада виконавчий директор Інституту управління стратегічними ризиками (Велика Британія) Д

Скульптура «Вируюча модель творчої ДНК»

ДНК творчості на площі знань. На площі Знань КПІ ім. Ігоря Сікорського постав новий артоб'єкт. Це подарунок університетові від Посольства Італійської Республіки в Україні.