Аліна Мошинська. Бажання та самодисципліна – найважливіші складові успіху

Такого принципу дотримується в роботі і житті професор кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та систем Аліна Мошинська, переможниця університетського конкурсу "Молодий викладач-дослідник 2020".

Сергій Чолій. Від історії давньої – до сучасної

Традиційно в університетському конкурсі "Молодий викладач-дослідник" перемагають представники технічних факультетів. Тим приємніше розповісти про молодого науковця, історичні розвідки якого є цікавими й сучасними, їх публікують міжнародні видання.

Оздоровчий сезон 2021: деякі підсумки

Цього року відпочинок співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського та членів їхніх родин традиційно відбувався на університетських оздоровчих базах – ОК "Маяк", СВСТ "Сосновий" та СОТ "Політехнік".

Кафедрі військової підготовки КПІ – 95!

Однією з найстаріших в Україні є кафедра військової підготовки КПІ ім. Ігоря Сікорського. За роки своєї діяльності вона випустила тисячі офіцерів запасу, багато з яких у різні періоди нашої історії ставали офіцерами бойовими.

КПІ та партнери з Ізраїлю: розпочинаємо спільні проєкти гуманітарного спрямування

КПІ ім. Ігоря Сікорського 29 жовтня відвідала делегація Посольства Держави Ізраїль в Україні у складі першого  секретаря, глави департаменту у справах громадськості посольства Александри Бен Арі, координаторки проєктів  посольства Діани Журомської та інших.