Світлана Нагірняк. КПІ дає крила

Відкритість кордонів, наукова мобільність наших викладачів і студентів підносить імідж Київської політехніки у світі, дозволяє їм провадити найсучасніші, у т.ч.

Не буває святок без вертепу

Дванадцять днів від Різдва й до Водохреща – "від зірки до води" –  тривають у християн святки. Упродовж століть чи не найголовнішими їхніми дійствами є колядування та вертепи – вуличні костюмовані вистави.

Хорова капела КПІ привітала Україну

25 грудня глядачі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" отримали різдвяний сюрприз – короткий виступ ансамблю учасників Народної академічної хорової капели КПІ ім. Ігоря Сікорського на чолі з її художнім керівником Русланом Бондарем.

ФСП – учасник програми Євросоюзу

Викладачі факультету соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського стали учасниками освітньої програми Європейського Союзу Erasmus+ Жан Моне.

Першокурсниця ФЛ перемогла в конкурсі з євробезпеки

Знайомтеся, Вікторія Кім – студентка групи ЛН-01 кафедри теорії, практики та перекладу німецької мови. Вона виборола золото в конкурсі студентських робіт, що його проводив Центр міжнародної безпеки за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Переможці локального етапу хакатону Space Apps Challenge з ІАТ про свою команду, проєкт і сподівання

Про те, як формувалася команда-переможниця ІАТ, чому з-поміж запропонованих організаторами тем обрала ту, з якою перемогла, як готували свій проєкт і на що сподіваються, розповіли "КП" самі її учасники.

Вітаємо нових лауреатів премії Президента України для молодих вчених 2020 року!

Новими лауреатами премії Президента України для молодих вчених відповідно до Указу Президента України від 29 грудня 2020 року № 595/2020 "Про присудження премій Президента України для молодих вчених 2020 року" стали молоді науковці КПІ ім. Ігоря Сікорського: