Ювілей патріарха українського регбі

Не всі, напевно, знають, що до появи та розвитку в сучасній Україні регбі безпосереднє відношення має Київський політехнічний інститут. Саме тут у 1962 році було створено одну з перших у тодішній союзній республіці регбійну команду, яка практично з перших днів свого існування почала брати участь у турнірах, які в ті часи проводилися на теренах колишнього СРСР.

"Енергоатом" і ТЕФ пропагують вищу технічну освіту

27 січня працівники дирекції з комунікацій НАЕК "Енергоатом" і студент теплоенергетичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського Ілля Черепанов провели зустрічі в смт Іванків Київської області з учнями старших класів 1-ої й 2-ої шкіл та районного ліцею

Зустріч з американськими експертами

Обговорення можливостей співпраці та започаткування спільних освітніх проєктів і, звичайно, ознайомлення з університетом і його потенціалом – такою була мета візиту делегації компанії "Wings & Freeman Capital" і представників Проєкту "Американського університету" до КПІ ім. Ігоря Сікорського

2019. Надаємо знання та формуємо творчу, вмотивовану особистість

У нинішній час постійних змін та стрімкого технологічного розвитку університети надають не тільки знання та навички, а й сприяють формуванню особистості за рахунок розвитку творчого й інноваційного мислення, роботи в команді, мотивації до навчання.

Кирило Соколов вчиться на власному досвіді

Магістранта кафедри радіоприймання та оброблення сигналів РТФ Кирила Соколова цього семестру удостоєно стипендії Президента України. Це одна з найвищих відзнак для студентів ЗВО.

"Урожай" на іменних стипендіатів

Для приладобудівного факультету цей навчальний рік видався "урожайним" на іменних стипендіатів: один студент отримав стипендію Верховної Ради і двоє – стипендію Президента України.

Оперативно реагувати на виклики сьогодення

У складі колективу авторів професора Анатолія Юхимовича Дорошенка відзначено за роботу "Новітні методи математичного моделювання складних процесів та систем на основі високопродуктивних обчислень".

КПІАбітFest – абітурієнтам: приходьте, у нас цікаво!

Фестиваль для абітурієнтів КПІАбітFest знову відбувся 15 лютого в Науково-технічній бібліотеці КПІ ім. Ігоря Сікорського. Кількасот відвідувачів на всіх поверхах бібліотеки мали змогу ознайомитися з університетом та його життям, а також отримати відповіді на запитання щодо вступу до КПІ.