10 лютого 2020 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету. 

На початку засідання голова Вченої ради М.Ю. Ільченко вручив відзнаки МОН України. Завідувачу навчальної наукової лабораторії кріогенної техніки кафедри загальної та теоретичної фізики фізико-математичного факультету Олегу Володимировичу Козленку було вручено Подяку МОН України, а директору Політехнічного ліцею Юрію Васильовичу Киричкову – Нагрудний знак "Василь Сухомлинський".

Першим питанням порядку денного була доповідь проректора з наукової роботи В.А.Пасічника. Віталій Анатолійович надав узагальнену інформацію про науково-інноваційну діяльність, представив результати наукової діяльності та персональні досягнення науковців КПІ ім. Ігоря Сікорського, поінформував про інноваційну діяльність КПІ ім. Ігоря Сікорського та науково-інноваційну діяльність молоді, розвиток інфраструктури забезпечення науково-інноваційної діяльності, а також оголосив загальні підсумки та завдання на 2020 рік.

Далі було розглянуто звіт проректора з навчально-виховної роботи Н.В.Семінської "Навчально-виховна робота у вимірі викликів сьогодення". Наталія Валеріївна представила інформацію щодо оновленої структури департаменту навчально-виховної роботи,  профорієнтаційної роботи, співпраці з МАН України. Також вона надала схему розподілу студентів за факультетами/інститутами, показала частку студентів, які отримують академічну стипендію, надала інформацію щодо академічної мобільності та представила практичне застосування алгоритму співпраці КПІ ім. Ігоря Сікорського та роботодавців.

Насамкінець були розглянуті конкурсні питання і поточні справи, зокрема питання про затвердження положень з організації навчальної діяльності, затвердження норм представництва делегатів на конференцію трудового колективу, внесення змін до організаційної структури підрозділів, а також створення відкритої інноваційної платформи "ТехноХАБ КПІ". Окрім того, було ухвалено рішення про присвоєння віцепрезиденту інженерно-конструкторського центру корпорації "Боїнг" Тоду Зарфосу звання "Почесний доктор КПІ ім. Ігоря Сікорського".

Дата події