Синергія досвіду, знань та креативності –запорука майбутнього нашої країни

Минулий навчальний рік став роком перевірки на витривалість для усіх освітян. Вплив пандемії змусив вкотре переглянути підходи до класичної освіти та сформувати й опанувати нові форми інтеграції викладачів і студентів в освітньому просторі.

Вітання з Днем знань!

Дорогі київські політехніки, студенти, викладачі, співробітники!

Сьогодні розпочинається новий навчальний рік. Ще ніколи він не відбувався при порожніх аудиторіях, без традиційного свята київських політехніків на площі Знань, без тисяч, десятків тисяч усміхнених облич молоді, яка приходила в університет, щоб побудувати своє майбутнє.

Пам’яті Віктора Григоровича Бар'яхтара

5 серпня на 91-му році пішов із життя видатний український фізик, один із організаторів і перший декан фізико-математичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського", заслужений діяч науки і техніки УРСР, Герой України, академік НАН України Віктор Григорович Бар'яхтар.

«Ситуаційний центр має стати національним»: КПІ та МОН домовилися про співпрацю

КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав перший заступник міністра освіти і науки України Микола Кизим та його помічники. У центрі переговорів заступника міністра й адміністрації університету були, зокрема, питання Ситуаційного центру, космічної програми та інноваційної системи Sikorsky Challenge.

Перші випускники дуальної програми «КПІ – Київське відділення корпорації «Boeing» отримали сертифікати про завершення навчання

Перші 19 випускників дуальної програми «КПІ – Київське відділення корпорації «Boeing» отримали 13 липня сертифікати про успішне завершення навчання.

Чи підтримає держава індустрію інжинірингу?

У Верховній Раді України під номером 3799 зареєстровано законопроєкт з довгою і не дуже зрозумілою для пересічного виборця назвою «Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування суб'єктів індустрії інжинірингу та інженерної справи».