25 серпня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав провідний фахівець Корнелльського університету (США) з питань інтелектуальної власності Ферас Моузілі.

З гостем зустрілися ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський, проректор з наукової роботи Віталій Пасічник, заступник керівника департаменту міжнародного співробітництва, начальник відділу міжнародних проектів Сергій Шукаєв, в. о. директора департаменту інновацій та трансферу технологій Олег Білецький та інші.

Після привітань та представлення учасників зустрічі Віталій Пасічник виступив з презентацією «Інноваційна екосистема SikorskyChallenge як модель високотехнологічної економіки України», «Захист інтелектуальної власності в КПІ ім. Ігоря Сікорського». Відбулося обговорення співпраці в сфері інтелектуальної власності та можливого візиту Фераса Моузілі до КПІ для читання курсу лекцій з питань захисту та управління інтелектуальною власністю, а також трансферу технологій.

Під час візиту гість ознайомився з експозицією Відділу авіації і космонавтики Державного політехнічного музею при КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Дата події