Тетяна Володимирівна Пасічна. Справа всього життя – аеробіка

Гордість вітчизняного спорту та Київської політехніки зокрема – Тетяна Володимирівна Пасічна, керівник спортивного клубу  "Талісман КПІ", заслужений тренер України зі спортивної аеробіки, головний тренер національної збірної команди зі спортивної аеробіки (з 1999), суддя міжнародної категорі

Марина Дученко: спілкування, викладання, навчання – це моє покликання

Серед робіт, представлених восени на конкурсі "Таланти КПІ 2018", художні полотна доцента кафедри теоретичної та прикладної економіки М.М.Дученко привертали загальну увагу. Вона і стала переможцем у номінації "Живопис".

Катя Чуніхіна: гарна, розумна і працьовита

Хлопці-політехніки небезпідставно переконані, що найрозумніші і найвродливіші дівчата навчаються саме на їхньому факультеті (інституті). Не є винятком і ФТІ. Від посмішки білявки Каті Чуніхіної тріпотить не одне хлопчаче серце. Та дівчина – сама серйозність.

Надія Буяк - молодий викладач-дослідник з ІЕЕ

У щорічному конкурсі асистент кафедри теплотехніки та енергозбереження ІЕЕ Н.А.Буяк отримала звання "Молодий викладач-дослідник – 2018". Зважаючи на плідну науково-дослідну діяльність, колектив кафедри вважає це абсолютно заслуженим здобутком і щиро вітає колегу.

Віта Галиш. Наполегливо працювати та самовдосконалюватися

Десять років тому щаслива і схвильована Віта Галиш тримала в руках диплом магістра з відзнакою про закінчення Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" та мріяла про майбутнє.

Лілія Сергіївна Палійчук. Стипендіатка Кабінету Міністрів з ІПСА

Наприкінці минулого року стипендією Кабінету Міністрів України для молодих учених, які успішно проводять наукові дослідження, здійснюють актуальні науково-технічні розробки і вже досягли визнаних результатів, відзначили асистента кафедри ММСА, м.н.с. науково-дослідного відділу системної математики ІПСА к.ф-м.н. Лілію Сергіївну Палійчук

Олена Вікторівна Стець. Мрії повинні здійснюватися

Думка студентів кафедри математичного моделювання економічних систем ФММ про свого викладача інформаційних технологій к.ф.-м.н.Олену Вікторівну Стець одностайна: з нею цікаво і весело. Предмети викладає професійно, зрозумілою мовою, а що вже на вигадки здатна – то лише плюс.