Інноваційна магістерська програма з інженерного дизайну

Закон України №1556-VII "Про вищу освіту", ухвалений у 2014 році, суттєво розширив академічні свободи ЗВО в частині визначення змісту і форм підготовки здобувачів вищої освіти. Постановою Кабінету Міністрів України №266 від 29.04.2015 р.

Згадуючи ветерана

У травні 2019 року виповнилося 100 років з дня народження Валентина Коваленка, висококваліфікованого спеціаліста, який понад 40 років пропрацював у Київському політехнічному інституті і зробив вагомий внесок у його розвиток.

У гості до мецената

Вишукану будівлю блакитного кольору на розі вулиць Антоновича і Толстого в Києві помітно здалеку.

Зустріч випускників гірничого факультету

Пройшло 40 років, як  ми – випускники факультету гірничої електромеханіки та автоматики 1979 року – залишили стіни рідного КПІ. Разом із знаннями, отриманими в одному з кращих вишів колишнього Союзу, ми понесли в життя і студентську дружбу, а точніше – наше студентське братство.

Виставка живопису проекту "Артвізитівка Києва"

Із 30 травня по 13 червня в Картинній галереї КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася виставка живопису культурно-мистецького проекту "Артвізитівка Києва", метою якого є збереження історичного центру Києва та пам'яток історії, культури та архітектури столиці України.

Семінар Секції вихованців КПІ в Польщі

Семінар "Економічне співробітництво Польщі з Україною", проведений Секцією вихованців КПІ, відбувся 24–26 травня 2019 р. в м. Катовіце. Безпосередніми організаторами семінару були Ірена і Павло Вехецький і Еугеніуш Турик. Голова секції, Почесний доктор КПІ ім.

Міжнародний тиждень тренінгу для університетів-партнерів за програмою кредитної мобільності "Erasmus+"

27–31 травня на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшов Міжнародний тиждень тренінгу для університетів-партнерів за програмою кредитної мобільності "Erasmus+" (КА1) (ІСМ – International Credit Mobility"). Організували його ДНВР спільно із ДМС.