Джарилгач - острів, створений богинею

Усяка місцевість, а гарна тим більше, має свої секрети і легенди, своїх улюблених героїв і міфи про них, що тепер називаються "надуманою" правдою. Дивний і прекрасний острів Джарилгач, що в Херсонській області. Прекрасний природою і чистим морем, тваринами, рослинами, пейзажами, пляжами.

Фінал Ліги сміху КПІ 2018

Ліга сміху КПІ – перша офіційна студентська Ліга сміху. Сезон розпочався ще минулого року, а саме 3 жовтня, коли зібралися команди, що мали на меті спробувати свої сили в новому проекті. Пізніше, 7 листопада, на гала-концерті шестеро зіркових тренерів, випускників КПІ, обрали 12 команд.

Ігорю Валентиновичу Коваленку – 70!

22 травня виповнилося 70 років доценту кафедри хімічного, полімерного та силікатного машинобудування КПІ ім. Ігоря Сікорського, кандидату технічних наук Ігорю Валентиновичу Коваленку.

Cтартап – це легко!

11 жовтня в Бібліотеці КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулась цікава і надихаюча лекція "Стартап – легко!" Спікер – Олексій Мась – керівник Innovation Lab у "Київстар", радник президента "Київстар" з ІТ та Digital, людина з багатим досвідом створення успішних і відомих стартапів.

Фестиваль «Sikorsky Challenge 2018»: переможці конкурсів

19 жовтня у Центрі культури і мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася урочиста церемонія закриття фестивалю «Sikorsky Challenge 2018». Голови журі конкурсу стартапів «Sikorsky Challenge» та конкурсу «POLYTECO Україна 2018-2019» оголосили переможців і разом з представниками інвесторів вручили нагороди та подарунки авторам кращих проектів.

Київські політехніки на XV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2018»

У роботі XV Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека – 2018», яка 9 жовтня відкрилася у Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті Києва, активну участь беруть і представники КПІ ім. Ігоря Сікорського.