Осінній тенісний турнір на першість  КПІ ім. Ігоря Сікорського, організований викладачами відділення тенісу кафедри фізвиховання, відбувся 5–7 жовтня. За перемогу змагалися 32 студенти з 14 факультетів – "досвідчені" минулорічні учасники та студенти-тенісисти, які тільки вступили до університету. Попри осінню прохолоду, вболівати "за своїх" зібралися численні друзі та знайомі. Підтримав турнір та допоміг зробити його святковою подією Ukrsibbank BNP Paribas Group, який не тільки спонсорує найвідоміші тенісні турніри світу, але й проводить змагання Wearetennis Cup серед своїх співробітників. Організаційну допомогу надав департамент навчально-виховної роботи університету.

У перший день турніру яскраво проявили себе першокурсники Андрій Демчишин (ТЕФ) та Ігор Когутяк (ФБМІ). Стало зрозуміло, що команда тенісних зірок, якими заслужено вважають Ігоря Бєсєдіна, Єлизавету Константінову, Олександру Кібко, Володимира Венгера, Гліба Підвашецького та інших, поповнилася новими перспективними гравцями.

На півфінальні та фінальні зустрічі наступного дня завітали навіть батьки гравців. Матчі тривали протягом кількох годин, і надвечір стали відомі переможці.

У чоловічому розряді переможцем турніру став Михайло Муравйов (ПБФ), ІІ місце в Андрія Демчишина (ТЕФ), третє – в Ігоря Когутяка (ФБМІ). Першою ракеткою серед дівчат цього року стала Єлизавета Константінова (ФЕА), яка у фінальному матчі перемогла Олександру Кібко (ФІОТ). Олена Третяк (ПБФ) посіла третє місце.

Переможці отримали грамоти і медалі. Їх привітали: старший викладач відділення тенісу Ірина Бурлака – головний організатор турніру, Ігор Степанюк зі студентської профспілки та представник Ukrsibbank BNP Paribas Group Тетяна Джумак.

Але фінальними матчами за титул чемпіонів КПІ ім. Ігоря Сікорського змагання не обмежилися. У неділю, 7 жовтня, відбулися товариські матчі наших студентів та тенісистів партнера турніру – Ukrsibbank BNP Paribas Group, який представляли Д.В.Уваров – керівник Департаменту супроводження IT інфраструктури та бізнес-додатків, О.Є.Нестеренко – керівник Центру супроводження IT інфраструктури, Є.O.Урбанас – провідний фахівець з роздрібного бізнесу, Дмитро Шавалюк – фахівець Центру технологічної підтримки та документації, і менеджер проектів О.М Денисенко.

У захоплюючих поєдинках і студенти, і команда банку продемонстрували неабиякі тенісні таланти та волю до перемоги. Атмосфера панувала доброзичлива й дружня, турнір залишив приємні враження в учасників, уболівальників та організаторів. На завершення турнірної програми представники Ukrsibbank BNP Paribas Group привітали студентів та вручили їм подарунки.

Інф. кафедри фізвиховання

Дата події