Якісна та інноваційна освіта – основа конкурентоспроможності університету. Зі звіту першого проректора Ю.І.Якименка про роботу в 2016 р.

Діяльність нашого університету спрямована на забезпечення якісної конкурентоспроможної освіти як активного двостороннього процесу на основах визначальної інноваційної складової та сучасних форм і технологій навчання.

На засіданні вченої ради: 06.03.2017

Першим питанням порядку денного був звіт першого проректора Ю.І.Якименка "Якісна та інноваційна освіта – основа конкурентоспроможності університету".

Засідання міжнародного оргкомітету Форуму ректорів ВТНЗ України та Польщі

На початку квітня в Києві проходитиме Форум ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Республіки Польща. Його організаторами виступають Асоціація ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Конференція ректорів технічних університетів Республіки Польща.

Виставка "Талановиті жінки КПІ"

9 березня в картинній галереї Центру культури і мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося відкриття виставки "Талановиті жінки КПІ", присвяченої Міжнародному жіночому дню 8 березня.

Пісенний конкурс у студмістечку

Конкурс української пісні "Я люблю тебе, Україно!" відбувся 22 лютого 2017 р. в клубі "13" (гуртожиток №13). На заході були присутні студенти різних гуртожитків, яких об'єднала любов до пісні.

Візит представника ЮНЕСКО

7 березня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав відповідальний представник департаменту наукової політики ЮНЕСКО Жан Поль Жуст Нгоме Абьяга та очільники НЦ «МАН України» – його президент, член-кореспондент НАН України Станіслав Довгий, директор Оксен Лісовий та інші.