Слово про Вчителя

Валентин Порфирович Яценко – людина, якою не можна не захоплюватися, людина, з якої треба брати приклад.

Віктор Івахненко – триразовий чемпіон Європи серед студентів!

Студент четвертого курсу факультету біомедичної інженерії Віктор Івахненко на чемпіонаті Європи з гирьового спорту, який з 28 квітня по 1 травня проходив у місті Печ (Угорщина), знову виборов звання чемпіона Європи серед студентів у ваговій категорії до 70 кг!

Валентину Порфировичу Яценку – 80!

Валентин Порфирович Яценко народився 21 травня 1937 року в с. Іванівка Хабаровського краю в сім'ї військовослужбовця. В 1960 році, після закінчення Київського медичного інституту, він стає лікарем-хірургом.

Безвесільна Олена Миколаївна. Викладач-дослідник – лауреат Державної премії України

Серед робіт, удостоєних Державної премії України в галузі науки і техніки 2016 року, зазначено і "Приладовий комплекс стабілізатора озброєння легкої броньованої техніки", представлений публічним акціонерним товариством "Науково-виробниче об'єднання "Київський завод автоматики імені Г.І.Петровсько

Новини з волейбольних майданчиків

Волейбольний рух у нашому університеті невпинно розширюється. Ветерани-волейболісти беруть участь у змаганнях не тільки в Україні, а й за її межами. Зокрема, зимою пройшла серія відбіркових ігор на першість м. Києва. Команди  КПІ ім. Ігоря Сікорського традиційно завоювали призові місця.

Змагання з шейпінгу 2017

Юні грації з ФБМІ, ФМФ, ФЛ, ХТФ, ФММ, ФЕЛ, ІТС, ФАКС, ФТІ, ФІОТ, ФСП, ВПІ, ІПСА, ФБТ, ІЕЕ, РТФ, ЗФ, ТЕФ – загалом близько 70 студенток – 12 квітня 2017 р. взяли участь у змаганнях з шейпінгу за програмою Спартакіади КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Підписано угоду про співпрацю між КПІ ім. Ігоря Сікорського та ІКД НАНУ-ДКАУ

18 травня у КПІ ім. Ігоря Сікорського підписано угоду про співпрацю між університетом та Інститутом космічних досліджень Національної академії наук України та Державного космічного агентства України.