В Україні поширюється мережа cтартап-шкіл: Київ, Вінниця, Маріуполь. Хто на черзі?

У грудні 2016 року на базі Вінницького технічного університету відкрилась Стартап-школа "Sikorsky Challenge" (м.Вінниця), а в лютому 2017-го – Стартап-школа Приазовського державного технічного університету (м.Маріуполь).

Бондаренко Олександр удосконалює зварювальні установки

У прецизійному приладобудуванні при виготовленні електронних компонентів і схем, у виробництві медичних інструментів та ін. широко застосовується сучасна ефективна технологія контактного мікрозварювання, яка дозволяє отримувати надійні нероз'ємні з'єднання мініатюрних деталей.

Згадуємо Євгена Оскаровича Патона

21 березня в Науково-технічній бібліотеці Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" відбувся черговий вечір із циклу культурно-освітніх заходів, які зазвичай присвячуються видатним особистостям України або Польщі.

На засіданні профкому співробітників: 23.03.2017

Головним питанням була інформація голови профкому В.І. Молчанова про численні індивідуальні та колективні звернення викладачів університету, що виникли у зв'язку з наказом по університету №1-98 від 17.03.2017 р. "Про організацію та планування освітнього процесу 2017/2018 н.р.".

Вшанування пам'яті В.П.Єрмакова

16 березня 2017 р. виповнилося 95 років з дня смерті першого завідувача кафедри математики КПІ Василя Петровича Єрмакова (1845–1922) – людини, яка започаткувала традицію високого рівня  викладання математики в Київському політехнічному інституті.

Зустріч з представниками району Наньша м. Гуанчжоу

27 березня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація представників органів влади та дослідницьких центрів району Наньша, який є частиною Гуанчжоу – столиці одного з найбільш економічно розвинених регіонів Китаю – провінції Гуандун.