Інститут спеціального зв'язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського урочисто відзначив десятиріччя!

20 грудня 2016 року в Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації КПІ імені Ігоря Сікорського відбулася знаменна подія – святкування 10-ї річниці з дня утворення.

Історичний досвід Фінляндії для України

6 грудня 2015 р. Фінляндська Республіка відзначила 98-му річницю незалежності. З цієї нагоди кафедра історії факультету соціології і права спільно з товариством "Україна–Фінляндія" організували та 11 грудня провели студентський історичний семінар.

Координатор юридичної клініки КПІ

Факультет соціології і права може по праву пишатися своїми випускниками та кращими студентами, які навчаються нині. Зокрема, іменними стипендіатами.

«Ніч на заводі» від Procter&Gamble

Захід від P&G, проведений для перспективної молоді, зокрема студентів та випускників КПІ, на заводі компанії в м.Борисполі, виявився цікавим і корисним. Директор заводу Юлія Семенченко розповіла про історію компанії, її цінності та формулу успішного розвитку ось уже протягом 180 років.

Семінар з досліджень аномальних явищ

28 жовтня 2015 р. на факультеті авіаційних і космічних систем НТУУ "КПІ" відбулася Науково-практична конференція-семінар "Аномальні явища – методологія та практика досліджень. 10-річний досвід УНДЦА "Зонд".

Перемога баскетболістів

23 грудня у спорткомплексі НТУУ "КПІ" відбулися фінальні ігри XVI турніру з баскетболу серед чоловічих студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м.Києва.

Подарунки дітям

День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітей та дорослих: дітей – бо вже зранку під подушкою на них чекають довгоочікувані подарунки; дорослих – бо найбільшим щастям є робити подарунки дітям в обмін на їх щасливі й усміхнені обличчя.

Хорова капела КПІ колядує

8–11 січня хорова капела КПІ брала участь у XVII Всеукраїнському Різдвяному фестивалі "Велика коляда", що проходив у Львові. Колектив з великим успіхом виконував колядки та щедрівки.