Захід від P&G, проведений для перспективної молоді, зокрема студентів та випускників КПІ, на заводі компанії в м.Борисполі, виявився цікавим і корисним. Директор заводу Юлія Семенченко розповіла про історію компанії, її цінності та формулу успішного розвитку ось уже протягом 180 років.

Студентам сподобалися широкі можливості кар'єрного зростання, що їх пропонує компанія, та історія власного стрімкого й цікавого становлення, яким поділилася Юлія. Це не могло не надихнути, адже вона стала директором виробництва уже через 6 років після студентської лави, а директором заводу – через 10!

Відбулася також екскурсія на виробництво, яку провів Сергій Мельничук. Учасники зустрічі побачили наживо процес створення продукту та мали змогу власноруч відчути й потримати його, щойно знявши з лінії. А завершилася зустріч неформальним спілкуванням під час вечері, що її гостинно запропонували господарі. Кожен мав змогу поділитись враженнями, отримати відповіді на свої запитання та дізнатись багато корисної й цікавої інформації.

 Компанія P&G висловлює свою щиру подяку всім студентам та випускникам, що долучились до цього заходу. Завдяки вашій увазі та вашим відгукам ми можемо краще розуміти ваші потреби й запити. Бажаємо вам успіхів та чекаємо як наших гостей на наступних зустрічах і співробітників у недалекому майбутньому.

Олена Руда, P&G, Бориспіль