Наука та інновації в умовах форс-мажору [2014]

Минулий рік для нашої країни ознаменувався важливими змінами та важкими випробуваннями. Попри несприятливі умови для розвитку наукової та інноваційної діяльності, обумовлені специфікою 2014 р.

Володимиру Васильовичу Хільчевському – 90!

Професор Володимир Васильович Хільчевський відзначив своє дев'яносторіччя. Все його трудове життя пов'язане з нашим університетом.  Після повернення з фронту і довгого лікування він у 1946 році вступив на механічний факультет КПІ (спеціальність "Автомобілі і трактори").

Борис Руслан Степанович: молодий науковець з ММІ

Молодий науковець ММІ Руслан Борис пов'язав свою долю з Київською політехнікою 2001-го року, коли став першокурсником. Спливали роки, у 2005р. отримав диплом бакалавра, у 2007 році – диплом магістра за спеціальністю "Обладнання для обробки металів тиском".

Cтудентська конференція на ФЛ

XIII Міжнародна студентська науково-практична конференція "Innovations in science and technology" пройшла на факультет лінгвістики НТУУ "КПІ" 28 листопада 2014 року.

Факультетські олімпіади з математики

3 грудня 2014 року колектив кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей провів студентські математичні олімпіади на дев'яти факультетах та інститутах НТУУ "КПІ", участь у яких взяли майже 600 студентів з ФІОТ, ФЕЛ, ІТС, ФАКС, ФБМІ, ФМФ, РТФ, ФММ та ІСЗЗІ.

На засіданні Вченої ради: 02.02.2015

У 2014 р. міжнародна діяльність університету здійснювалась у рамках "Стратегії розвитку НТУУ "КПІ" на період 2012-2020 роки" та Плану дій по її виконанню і в цілому забезпечила позитивні результати.

Літературно-мистецький вечір у бібліотеці КПІ

Уже третій рік поспіль у Науково-технічній бібліотеці НТУУ "КПІ" проводиться цикл культурно-освітніх вечорів, присвячених видатним особистостям історії і культури. Станом на січень ц. р. вже було проведено 15 таких заходів. 

Святкування Нового року в Центрі міжнародної освіти

Новий рік – одне з найчарівніших свят року, під час Нового року збуваються всі мрії. Саме тому особливо пощастило студентам Центру міжнародної освіти (ЦМО) НТУУ "КПІ". Адже вони мають можливість зуст­річати Новий рік протягом трьох місяців.