XIII Міжнародна студентська науково-практична конференція "Innovations in science and technology" пройшла на факультет лінгвістики НТУУ "КПІ" 28 листопада 2014 року.

У конференції взяли участь 340 студентів з трьох ВНЗ України (НТУУ "КПІ", Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації Державного університету телекомунікацій (ДУТ) та Український державний хіміко-технологічний університет (Дніпропетровськ)) та п'яти зарубіжних університетів – Університет Пардубіце (Чехія), Технологічний університет Тампере (Фінляндія), Пряшівський університет (Словаччина), Університет імені Йоганна Вольфганга Гете (Німеччина), Сілезький університет в Катовіцах (Польща).

Працювало п'ять секцій: "Інновації в інженерії" (2 секції), "Інновації в сучасній інженерії та сучасні інформаційні технології", "Природничі науки, електроніка, суспільні науки", "Сучасні інформаційні технології". Найкращими будо визнано доповіді, з якими виступили Андрій Філюрський (ММІ), Роман Мельник та Андрій Зінченко (ТЕФ), Леся Парка (ДУТ), Юлія Денисова (ФМФ), Дмитро Шитий, Ярослав Корнєв та Андрій Савчук (ФПМ).

З року в рік зростає кількість учасників конференції, що свідчить про зростання інтересу студентів до науки і інновацій.

Інф. факультету лінгвістики

Дата події