Кращі навчальні приміщення 2011 року

У грудні завершився конкурс на кращі навчальні приміщення. У другому етапі конкурсу взяли участь 5 інститутів і 13 факультетів. На конкурс було представлено 17 аудиторій, 15 навчальних лабораторій, 11 комп'ютерних класів, 2 класи курсового та дипломного проектування, 3 класи іноземних мов.

Турклубу КПІ "Глобус" – 60!

У далекому 1952-му непосидючі ентузіасти – студенти і співробітники КПІ – об'єдналися та створили туристський клуб, у якому й донині гуртуються мандрівники-романтики. Під його егідою було проведено тисячі походів, підкорено десятки тисяч вершин, пройдено мільйони кілометрів. Нині ті, хто стяв біля витоків клубу, мають звання заслужених майстрів спорту та й досі підтримують туристський рух, але вже як керівники туристських федерацій.

«INTEL-ТЕХНО УКРАЇНА 2012» в КПІ

У Центрі культури і мистецтв НТУУ "КПІ" з 14 по 17 лютого пройшов конкурс для українських старшокласників "Intel-Техно Україна 2012" – Національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF (International Science and Engineering Fair).

Альбрехт Дюрер: у пошуках досконалості

Альбрехт Дюрер. Це ім'я завжди входить до надзвичайно популярних сьогодні збірок "ста великих художників" або й навіть "ста геніїв людства". Графік, живописець, теоретик мистецтва.

Розвиваєш себе – розвиваєш Україну!

Під таким гаслом об'єдналися учасники турніру-гри "Україна – 2015", що пройшов 10-11 лютого в Науково-технічній бібліотеці НТУУ "КПІ". Участь у ньому взяли представники НТУУ "КПІ", КНУ ім. Т.Шевченка, Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана, Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова та Київського національного торговельно-економічного університету.

Семінар УНТЦ “Ініціатива «Наука для бізнесу»” в НТУУ «КПІ»

10 лютого 2012 року в залі Адміністративної ради нашого університету відбулось спільне засідання круглого столу Українського науково-технологічного центру (УНТЦ) та НТУУ "КПІ", присвячене започаткуванню нової програми УНТЦ від Міністерства енергетики США "Ініціатива "Наука для бізнесу" (S4B)