Ними пишається ФЕЛ

Навряд чи знайдеться на кафедрі звукотехніки та реєстрації інформації (ЗТРІ) факультету електроніки людина, якій не відоме ім'я шестикурсника Кирила Сидоренка.

Запрошує Інкубатор інноваційних ідей

Дорогі друзі, як добре, що ви читаєте цю статтю! Запитаєте чому? Тому що ця стаття може змінити ваше життя, допоможе реалізуватися та стати успішним підприємцем. Адже у ній мова йтиме про надзвичайно цікаву та дієву організацію на теренах КПІ – Інкубатор інноваційних ідей.

Навчальна практика на металургійному комбінаті

"Краще один раз побачити, аніж десять разів почути", – каже народна мудрість. Тож завдяки старанню працівників кафедри ФХОТМ інженерно-фізичного факультету, студенти другого курсу за напрямом підготовки "Металургія" щорічно проходять навчальну практику на металургійному комбінаті.

Сер Роджер Пенроуз став Почесним доктором НТУУ «КПІ» і прочитав лекцію

30 жовтня в залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ» завідувач кафедри математики Оксфордського університету, відомий вчений, професор, член Лондонського Королівського товариства, почесний професор багатьох університетів і академій сер Роджер Пенроуз прочитав лекцію на тему «Seeing Signals From Befor

🎥 У КПІ відкрито пам'ятник “студентській мрії”

26 жовтня на території скверу "Поляна" нашого університету відбулося урочисте відкриття пам'ятника студентській мрії – везінню, або, як кажуть покоління студентів, "шарі". Тож і сам монумент виконано у вигляді блискучої кулі.

Звітно-виборча конференція студентів 2012

Цьогорічна звітно-виборча конференція студентів КПІ традиційно відбулася 18 жовтня в приміщенні Центру культури і мистецтв. У ній взяли участь представники усіх інститутів та факультетів університету, загальна кількість запрошених складала 309 осіб, присутніх – 217.