Стажування в Німеччині: враження і висновки

2012 рік став для аспірантів НТУУ "КПІ" Олександра Степаненка та Юрія Гайдаєнка не лише роком наполегливої роботи над дисертаційними дослідженнями, але й періодом знайомства з тим, як працюють зарубіжні колеги.

Ними пишається ХТФ

Хіміко-технологічний факультет – один з найстаріших у КПІ. Про людей, які навчалися і працювали тут, чиї наукові здобутки відомі у світі, можна говорити довго і багато.

Як студенти ПБФ оволодівають професією

Набуття студентами практичних навичок є дуже важливим етапом навчального процесу. До організації та проведення виробничих практик, де студенти вперше долучаються до майбутньої професії, завжди відповідально ставляться на кафедрі  наукових, аналітичних та екологічних приладів і систем ПБФ. Студенти проходять практику на третьому, четвертому та шостому курсах. 

Підвищимо енергоефективність / Тиждень енергоефективності!

22 серпня 2012 р наказом ректора НТУУ "КПІ" № 4-239 була затверджена Програма з енергоефективності НТУУ "КПІ" на 2012-2015 рр. Програма розроблена службою енергоменеджменту та радою з енергозбереження НТУУ "КПІ" за розпорядженням ректора на виконання Державної цільової економічної програми енергоефективності на 2010-2015 роки і програми Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України щодо зменшення споживання енергоресурсів навчальними закладами та установами освіти на 2010-2014 рр. Ознайомитися з повним текстом Програми можна за посиланням: http://kpi.ua/files/programm-energy-efficiency.pdf

Чемпіон з ММІ [Андрій Нікітченко]

Національний технічний університет України "КПІ" багатий на славних синів та дочок. Він готує не лише талановитих інженерів, діячів науки і техніки, вчених тощо, а й спортсменів, які своїми досягненнями возвеличують рідний ВНЗ.

Картини, що оживають на очах - персональна виставка Юрія Пацана

23 жовтня в Картинній галереї Центру культури та мистецтв НТУУ "КПІ" відкрилася персональна виставка робіт художника Юрія Івановича Пацана. Його твори вже неодноразово експонувалися в Києві та поза межами столиці.

Візит делегації музею «Мірайкан»

23 жовтня НТУУ "КПІ" відвідала делегація Національного музею наукових досягнень та інновацій Японії "Мірайкан", очолювана заступником директора музею Мотохайде Конака.