Стипендіат президента України [Георгій Васильєв]

Брати приклад потрібно з найкращих, тільки завжди хочеться знати, як ці найкращі досягають свого успіху. Ми попросили поділитися думками з цього приводу студента-шестикурсника ХТФ, стипендіата Президента України, Георгія Васильєва.

ІІ міжнародна конференція «Біомедична інженерія і технологія»

З 17 по 18 березня 2011 року в нашому університеті пройшла Друга Міжнародна конференція "Біомедична інженерія і технологія", організована Міжуніверситетським медико-інженерним факультетом (ММІФ) НТУУ "КПІ". Основним партнером конференції виступила Всеукраїнська асоціація біомедичних інженерів і технологів, президентом якої є декан ММІФ проф. В.Б.Максименко. Значну допомогу в організації конференції надали компанії "Матеріалайз" та "Нестле-Україна".

Як тебе не любити, наш КПІ

У Київський політехнічний залюблені всі його студенти та співробітники – нинішні, колишні і, сподіваюся, майбутні. «Мені він щоночі сниться», – скаржиться ветеран університету, який пропрацював тут понад піввіку. «Мені заздрять усі знайомі з інших вишів», – хвалиться молода студентка.

Ювілей космічної ери в НТУУ "КПІ"

Для НТУУ "КПІ" 12 квітня – не просто чергова дата календаря. День космонавтики для київських політехніків – особливе свято. Адже з дослідженнями Космосу пов'язані діяльність і долі багатьох працівників і випускників університету.

Олімпіада з англійської мови в ММІ

22 березня в ММІ відбулась олімпіада з англійської мови, у якій взяли участь студенти першого та другого курсів. Завдання складалось з двох частин: тексту – де визначалось, наскільки учасник здатен зрозуміти прочитане, та Language Focus – різноманітних завдань граматичного профілю – починаючи від вибору правильної відповіді і визначення помилок у реченнях і закінчуючи вживанням дієслівних форм та непрямої мови.