22 березня в ММІ відбулась олімпіада з англійської мови, у якій взяли участь студенти першого та другого курсів. Завдання складалось з двох частин: тексту – де визначалось, наскільки учасник здатен зрозуміти прочитане, та Language Focus – різноманітних завдань граматичного профілю – починаючи від вибору правильної відповіді і визначення помилок у реченнях і закінчуючи вживанням дієслівних форм та непрямої мови.

Робота виконувалась протягом 90 хвилин. Після цього викладачі О.С.Торбенкова, К.І.Бондаренко та ст. викладач О.Г.Корбут перевіряли роботи студентів і визначали переможців.

Катерина Іванівна Бондаренко – викладач англійської мови, яка не перший рік працює на кафедрі англійської мови технічного спрямування №2 факультету лінгвістики, поділилась власними враженнями: "Ми запрошували студентів 1 і 2 курсів – усіх, хто цікавиться англійською мовою. Виявилось, що таких студентів в ММІ досить багато. Переможець набрав 88 балів із 100 можливих.  Олімпіада проходила в доброзичливій атмосфері. Організованість, ентузіазм і зосередженість під час виконання завдань – характерні її риси".

Про результати своєї наполегливої праці учасники олімпіади мали можливість дізнатися на офіційному сайті КАМТС №2, де розміщені не тільки списки учасників та переможців, але й фотографії студентів та викладачів, зроблені під час проведення та після завершення олімпіади. Студенти другого курсу групи МЛ-91 Максим Скляр та Олександр Шепелєв, а також студенти першого курсу Юрій Корнієнко (гр. МА-02) і Костянтин Агальцов (гр. МВ-01) братимуть участь в олімпіаді з англійської мови НТУУ "КПІ".

Викладачі англійської мови, які працюють в ММІ, щиро вітають переможців олімпіади та бажають усім студентам ММІ подальших успіхів та натхнення у вивченні англійської мови.

О.С.Торбенкова, О.Г.Корбут

Дата події