Всеукраїнська конференція на ФММ

На базі кафедри міжнародної економіки ФММ 12-13 березня 2009 р. відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція “Міжнародне науково-технічне співробітництво”.

Олімпіада з історії України

“Необхідно зрозуміти, що історія – це не лише дати і місця, не лише імена у запилених підручниках або експонати в музеях, історія – це вибір, котрий ми робимо.

Наукова школа механіків КПІ

Започаткування наукової школи механіків безпосередньо пов'язано зі створенням у Київській політехніці кафедри опору матеріалів.

Тараненко Вадим Павлович. Вітаємо!

Доктору технічних наук, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України, професору Вадиму Павловичу Тараненку виповнилося 85 років.

Поплаваємо! У Спортивному центрі НТУУ «КПІ» знову працює басейн.

Два останніх тижні політехнікою хвилями котилася новина: «А ви чули?» – «Чули». – «Йдемо?» – «Обов'язково!» Іноді вклинювалися варіації: «Ой, як чудово!», «Нарешті!». Таку кількість знаків оклику заслуговує тільки приємна звістка.

Приречений на успіх [журнал “Кампус”]

Вийшов з друку перший номер журналу “Кампус”. Здавалося б, ну що тут такого визначного: адже чи не щотижня з'являються в Україні нові видання. Так само вони і зникають. Проте, не помітити це видання, призначене для найширшої аудиторії нашого суспільства – школярів, абітурієнтів, студентів, викладачів, науковців, ми не могли. Це дійсно подія!