Конкурс на краще приміщення 2007

Напередодні свого 110-річчя гарнішає і прикрашається Київська політехніка. І не лише зовні. Розпочався перший етап огляду-конкурсу серед підрозділів університету на краще навчальне приміщення (аудиторію, навчальну лабораторію, комп’ютерний клас, клас курсового та дипломного проектування).

Політехнічний тріумвірат: Київ – Варшава – Санкт-Петербург

18-23 червня в НТУУ “КПІ” відбулася історична подія – перший робочий семінар “Перспективні заходи співробітництва в науці і освіті”, в якому взяли участь представницькі делегації трьох політехнічних інститутів: Київського, Варшавського та Санкт-Петербурзького.

Угода про взаємоз’єднання: “УРАН” – GEANT2

27 червня 2007 р. зроблено суттєвий крок до інтеграції України в інформаційний простір Європи – у Лондоні було підписано Угоду про взаємоз’єднання національної науково-освітньої телекомунікаційної мережі “УРАН” з Пан’європейською науково-освітньою мережею GEANT2.

Наші студентки – чемпіонки України 2007 з пляжного волейболу

Усе більшої популярності серед українців набуває пляжний волейбол. Красиві й азартні змагання збирають дедалі більше вболівальників та учасників. 8-а універсіада студентів України з пляжного волейболу пройшла з 11 по 16 липня в м.Ужгороді. У ній взяли участь 14 жіночих команд.

Круглий стіл BSUN 14-16 червня в НТУУ “КПІ”

Мережа університетів Чорноморського регіону (Black Sea University Network – BSUN) є одним із комплексних проектів академічної співпраці країн Причорномор’я, що об’єднує понад 100 вищих навчальних закладів і розробляє проекти співробітництва в галузі освіти та наукових досліджень.