Дівчата найкращої групи

По-перше, повідомляємо, що в нашій групі дівчат удвічі більше, ніж хлопців – це явище має як позитив, так і негатив. Наші дівчата у процесі навчання розділились (умовно) на певні групки за смаками. Та спільною рисою для всіх них є прагнення навчатися – точніше самовдосконалюватись.

Королева КПI 2005 Олена Кірієнко

Слово “королева” зазвичай асоціюється з поважністю й недосяжністю. Мантія, карета, палац з почесною вартою… У королев КПІ всього цього немає. Зате вони – найвродливіші й найталановитіші дівчата нашого університету.

Віра не втрачає надії

Переважна більшість дипломних проектів, що їх виконують політехніки, має прикладну спрямованість, затребувана виробництвом та іншими сферами життя.

Віра Аршан, випускниця кафедри лазерної технології, конструювання машин та матеріалознавства (ЛТКМ), опановувала в університеті лазерні технології. І одного дня, коли безпосередньо зіткнулася з безсиллям вітчизняної медицини, задалася питанням: чи можна набуті знання використати, приміром, для лікування людей від інфекційних хвороб чи навіть раку.

Гордiсть IЕЕ

Олена Можаровська – стипендіатка Верховної Ради. Магістр 5-го курсу ІЕЕ вчиться на “нежіночій” спеціальності “Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв”, та їй це подобається.

Скажи “Я тебе кохаю”

На різних мовах освідчення в коханні зачаровує й окрилює серце. Іноді для незвиклого слуху це може здатися дивним або не дуже романтичним. Але за змістом це означає те ж саме. Це, як якийсь фізичний закон записати в скалярній, векторній, тензорній чи в іншій формі.

Тріатлоністки з КПІ

На Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні втретє буде представлений відносно новий вид спорту – тріатлон.