Обговорено перспективи співпраці з представниками Білорусько-Російського університету (м. Могильов)

Наприкінці жовтня відбулась зустріч заступника проректора з наукової роботи проф. Л.Р. Слободяна з представниками Білорусько-Російського університету (м. Могильов), на якій обговорювались перспективи співпраці науковців наших університетів.

Художнє литво Київського політехнічного

Спочатку метал прийшов у життя людей як необхідність: знаряддя праці, машини й механізми, прикраси. Перші вироби із самородних сплавів з’явилися на розмитій у часі межі кам’яного та мідного віків – V-VI тисячоліття до н.е.

Чемпіонат з армреслінгу 2006

21 жовтня у спорткомплексі НТУУ «КПІ» відбувся чемпіонат серед студентів нашого університету з армреслінгу. Це перший загальноуніверситетський чемпіонат з цього виду спорту.

Видатна перемога полiтехнiкiв [ACM Programming Contest]

Півфінальний етап найпрестижнішої студентської олімпіади з програмування – ACM Programming Contest пройшов 19-22 жовтня в Бухаресті (Румунія). Тут змагалися 40 команд з Румунії, Болгарії, Молдови, Сербії, Угорщини, Ізраїлю та України, які представляли 31 навчальний заклад.

Проблеми інтеграції освіти і науки та шляхи їх вирішення

У листопаді 2006 року планується провести спільне засідання колегії Міністерства освіти і науки України та президії Національної академії наук України з питань інтеграції освіти і науки. До складу робочої групи з підготовки цього засідання входять і представники нашого університету.

Французькі гості в НТУУ “КПІ”

24 жовтня 2006 р. відбулася зустріч виконуючого обов’язки ректора НТУУ “КПІ” проф. Ю.І.Якименка з президентом асоціації “Франція-Україна АФУ–І&Т” професором Франсуа Лефевром.