Права людини: право на освіту та роль ЮНЕСКО

26-27 квітня 2006 року відбулася регіональна нарада експертів з прав людини в полі компетенції ЮНЕСКО “Право на освіту в країнах перехідного періоду (пріоритети, позитивний досвід, труднощі, перспективи)”.

Нові горизонти міжнародної співпраці науковців

29 травня в НТУУ “КПІ” було проведено засідання експертної ради Наукового комітету НАТО в галузі інформаційних, телекомунікаційних технологій та забезпечення їх безпеки. Вибір КПІ пов’язано з бажанням експертів НАТО познайомитися з проектами і розробками нашого університету, а також запропонувати нові можливості щодо участі науковців КПІ в нових, перспективних для України проектах Наукового комітету НАТО.

На засіданнях Вченої та адміністративної рад: 05.06.2006

На початку засідання Вченої ради, яке відбулося 5 червня, його ведучий ректор університету академік НАН України М.З.Згуровський вручив нагороди з нагоди святкування Дня науки у 2006 році та за успіхи в науковій і науково-організаційній роботі науково-педагогічним працівникам нашого університету.

Прийом - 2006 розпочато

25 червня в залі засідань Вченої ради під головуванням ректора університету академіка НАН України М.З.Згуровського відбулося відкрите засідання приймальної комісії НТУУ “КПІ”, присвячене підведенню підсумків тестування слухачів університетської системи довузівської підготовки.

Ціни на проживання в гуртожитках збільшуються

З 1 вересня 2006 р. оплата проживання в гуртожитках студентів бюджетної форми навчання збільшиться на 78%. Окрім того, мешканці гуртожитків будуть окремо сплачувати за користування додатковими електроприладами. Директор студмістечка Іщенко Олександр Анатолійович прокоментував цю ситуацію.

Творчий звiт капели бандуристiв КПI

Для того щоб потрапити на хороший концерт, не обов’язково ганятися за дорогими квитками в найвишуканіші концертні зали столиці. 26 травня чудовий концерт відбувся в залі засідань Вченої ради, де звітувала Народна капела бандуристів ім. Г.Хоткевича нашого університету.