Вiдкрито китайсько-український центр високих технологiй

З КНР Україну та НТУУ “КПІ” пов’язує давня плідна співпраця. Багато китайських молодих людей отримали освіту в КПІ, а згодом посіли керівні посади у себе на батьківщині. Зокрема, міністром цивільної авіації став випускник КПІ Лю Цзян Фен – почесний доктор НТУУ “КПІ”.

Київ. Музей історичних коштовностей України

Він є філією Національного музею історії України – це єдине в нашій країні систематизоване зібрання історичних і художніх раритетів із дорогоцінних металів та коштовного каміння.

П’ять сходинок до свободи. Тютюнова пандемія – це заразне захворювання, яке передається через рекламу

“Тютюнова пандемія – це заразне захворювання, яке передається через рекламу, через приклад курців і через дим, дії якого піддаються некурці, особливо діти” Гру Харлем Брундтланд, генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я, 1999 р.

М.З. Згуровський - почесний доктор Бiлоруського нацiонального технiчного унiверситету

Визнаючи значну роль та досягнення НТУУ “КПІ” в галузі вищої технічної освіти та в галузі науки і техніки, рішенням Вченої ради Білоруського національного технічного університету ректору НТУУ “КПІ” академіку НАН України М.З.Згуровському було присвоєно звання почесного доктора Білоруського націона

Підсумки двох атестацій – попередні результати сесії 2005-2006 н./р.

Бурхливе життя навкруги залишає свій відбиток і на внутрішньому житті університету: студенти та викладачі цінують кожну хвилину і годину, не пропускають важливих зустрічей та заходів, вирішують термінові питання, проблеми і не відкладають їх на довгий термін.

Дарунок Принца Англії Майкла Кентського

В урочистій обстановці 21 грудня проректор з міжнародних зв’язків НТУУ “КПІ” С.І.Сидоренко передав до НТБ подарунок, надісланий Його Королівською Високістю Принцом Англії Майклом Кентським – яскраво ілюстрований альбом-монографію “Авіаційна кар’єра Ігоря Сікорського”.

Візит посла Індонезії

21 грудня 2005 року Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індонезія в Україні Александр Латуріув наніс візит до НТУУ “КПІ”.

Покращуємо якість знань

Відійти від репродуктивного навчання і внести творчий, креативний складник у процес набуття студентами знань – таке завдання поставив перед собою колектив Київської політехніки.