Зустріч з композитором із Франції Ігорем Пановим

У картинній галереї НТУУ “КПІ” відбулася зустріч студентів з композитором і піаністом із Франції Ігорем Пановим. На початку зустрічі композитор виконав на роялі другу частину своєї симфонії “В літо господнє. 1937”.

Київська Політехніка: Рефлексії інноватики. Інтерв'ю ректора НТУУ “КПІ” академіка НАН України М.З.Згуровського

Сьогодні національні економіки більшості країн світу будуються на засадах інноватики, що вимагає, безперечно, поєднання таких важливих суспільних складових, як виробництво, наука, освіта та бізнес в єдину інноваційну модель країни.

Досвід Японії– Україні

“За краще майбутнє для всіх” –саме таким гаслом позначено діяльність розгалуженої по всьому світі японської агенції з міжнародного співробітництва (JICA), представники якої за участю Посольства Японії в Україні та НТУУ “КПІ” 26 жовтня на базі нашого університету провели міжнародний семінар на тему “Досвід Японії у сфері співробітництва наукової спільноти, промислового сектора і державних структур”.

Центр електронної освіти

У рамках впровадження проекту “Передача інформаційних технологій в Україну” за Програмою Розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні наказом ректора на базі кафедри спеціалізованих комп'ютерних систем факультету прикладної математики було створено Центр електронної освіти НТУУ “КПІ”.

Вдихнути життя. Урок “правильного подиху” від Лідіїї Володимирівни Буцької

За статистикою, від хвороб викликаних тютюнопалінням, у світі за рік помирає 3 млн. людей, в Україні – 110 тис., у Києві – близько 5,5 тис. Кожні десять секунд від паління вмирає людина, вбиваючи сама себе.