Директор студмістечка Олександр Іщенко: "Студмістечко КПІ – життєздатна стала система"

же рік ми вчимося жити поряд з постійною небезпекою – підступним вірусом. В університеті серед інших завдань особлива увага приділяється безпеці проживання студентів у гуртожитках із дотриманням вимог відповідних законів, постанов та рекомендацій.

Будні кафедри технології електрохімічних виробництв

На кафедрі технології електрохімічних виробництв (ТЕХВ) ХТФ готують фахівців з унікальної, затребуваної часом спеціальності "Електрохімічні технології неорганічних та органічних матеріалів". Тут працювали відомі вчені: чл.-кор. АН УРСР, д.х.н., проф. Л.І. Антропов, д.т.н., проф.

Нормативна база університету як запорука якості освітнього процесу

Із введенням нової процедури акредитації освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, особливої актуальності набувають питання створення якісної та ефективної системи нормативних документів, що є підґрунтям для врегулювання всіх аспектів діяльності сучасного універс

Нові можливості співпраці з польськими партнерами – які вони?

Одним із головних напрямів розвитку КПІ ім. Ігоря Сікорського на найближчі роки має стати інтернаціоналізація освітнього і дослідницького процесів. Необхідність цього диктує саме життя, тож це визначено і в Стратегії розвитку університету до 2025 року.

Антиковідний пристрій від ТЕФ

Усі, хто працює, навчається або буває в першому корпусі КПІ, напевно вже користувалися безконтактним вимірювачем температури та дезінфектором, який встановлено біля вхідних турнікетів (див. фото). Називається він "Маячок".

КПІ та партнери з Афганістану: є можливості для подальшої співпраці

19 лютого КПІ ім.Ігоря Сікорського відвідала делегація представників Ісламської Республіки Афганістан у складі Надзвичайного і Повноважного Посла цієї держави в Україні Валі Монавара та голови Офісу національної безпеки Ісламської Республіки Афганістан бригадного генерала Садата Хошала.