Педагог-новатор Федір Петрович Яремчук

Напевно, немає серед випускників КПІ середнього та старшого віку таких, хто не пам'ятав би підручників, посібників і довідників з математики, написаних Федором Петровичем Яремчуком. А збірник задач для вступників до вищих навчальних закладів, який він підготував спільно з Шалвою Горделадзе та Миколою Кухарчуком, для кількох поколінь абітурієнтів взагалі був однією з настільних книжок

Наукова та інноваційна діяльність КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2019 році. Зі звіту проректора з наукової роботи В.А.Пасічника

Після реформування системи управління КПІ ім. Ігоря Сікорського науково-інноваційна діяльність забезпечується науково-дослідною частиною, департаментом інновацій і трансферу технологій, департаментом інформатизації управлінської діяльності, Науково-технічною бібліотекою та Державним політехнічним музеєм

Молоді науковці ЗФ – для безпеки теплоелектростанцій

За роботу "Збільшення ресурсу експлуатації зварних з'єднань енергетичного обладнання сучасних енергоблоків ТЕС" Андрію Перепічаю, к.т.н., старшому викладачеві ЗФ, у складі творчого колективу було присуджено Премію Президента України для молодих учених 2019 р.

КПІ ім. Ігоря Сікорського стане партнером проєкту ТАВІР

12 лютого КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідали координатор міжнародної діяльності проєкту ТАВІР Фуркан Коджа (Турецька Республіка) та координаторка з питань освіти, т.в.о. директора Інституту ім. Юнуса Емре Світлана Урум.

КПІ вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Данину пам’яті людям, які змінили хід історії України, не пошкодувавши для цього власного життя, віддали і київські політехніки.

Віцепрезидент Інженерно-конструкторського центру корпорації «Boeing» став почесним доктором КПІ ім. Ігоря Сікорського (відео)

У Залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського 18 лютого відбулася урочиста церемонія вручення відзнак і диплому «Почесний доктор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» віцепрезиденту з інженерії Інженерно-конструкторського центру корпорації «Boeing» у штаті Вашингтон Тодду Зарфосу (США).