Скеледром КПІ відкрито

У спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського 22 вересня відбулося урочисте відкриття скелелазного залу "КПІскеля". Він стане тренувальною базою не лише для збірної Київської політехніки – тут зможуть займатися скелелазінням усі охочі.

Об'єднані бібліотекою

У світі наразі є популярним термін "третє місце". Тобто, там людина хоче побути замість дому і спішить після роботи. Чи є бібліотека  тим третім місцем? Тим, де кожен знаходить власну книгу, власну справу, власне дозвілля.

Віктору Михайловичу Сліденку – 70!

15 липня 2017 року виповнилося 70 років доценту кафедри електромеханічного обладнання енергоємних виробництв ІЕЕ, кандидату технічних наук Віктору Михайловичу Сліденку.

Літня школа "Мехатроніка" 2017

З 19 по 24 червня в лабораторіях кафедри прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки Механіко-машинобудівного інституту вже вдруге пройшла Літня школа з мехатроніки.

Erasmus+ – це можливість стати кращим

Erasmus+ – програма обміну для студентів, викладачів та науковців країн-членів Євросоюзу, а також Ісландії, Ліхтенштейну, Македонії, Норвегії, Туреччини.

Перший доктор технічних наук на африканському континенті

27 червня 2017 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д26.002.11 в КПІ ім. Ігоря Сікорського публічно захистив докторську дисертацію громадянин Республіки Ангола, доцент факультету інженерії Університету Агостиньо Нето Хамуйела Жоакім Аугушту Герра.

Невгамовний Бураттіні. III частина

У роки своєї фінансової епопеї Бураттіні остаточно зв'язав своє життя з Річчю Посполитою. У 1658 році він отримав індегінат, а в 1660 році він одружився зі спадковою шляхтянкою, донькою дерптського воєводи Зигмунта Опацького Терезою Броніславою, молодшою за нього на двадцять три роки.

Зустріч з першокурсниками 2017

21 вересня в Центрі культури та мистецтв представники адміністрації КПІ ім. Ігоря Сікорського зустрілися з першокурсниками.

Вітаємо!

Завідувачеві кафедри технології машинобудування КПІ ім. Ігоря Сікорського, д.т.н. Ю.В. Петракову присвоєно звання «Заслужений діяч науки і техніки України»!