Ними пишається ІЕЕ

Приємно, коли твій факультет (інститут) називають серед кращих в університеті. Є багато критеріїв для порівняння. Зокрема, вдалі виступи вихованців на олімпіадах та конкурсах, цікаві фахові публікації, наявність іменних стипендіатів та ін.

Професіонали в гостях у студентів ІТС

Інститут телекомунікаційних систем традиційно до свого професійного свята – Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку – та до Дня студента запросив для проведення лекцій-презентацій провідні українські компанії.

Поліглот з ФЛ – стипендіатка ректора

За відмінне навчання, винахідливий науковий пошук та активну громадянську позицію кращі студенти КПІ імені Ігоря Сікорського у цьому семестрі отримали іменну ректорську стипендію. Серед них – староста гр. ЛА-31 факультету лінгвістики Ганна Гресова.

Стажування фахівців з КНР на ФАКС

З 12 по 28 листопада 2016 року в КПІ імені Ігоря Сікорського на факультеті авіаційних і космічних систем перебувала група фахівців China Beijing BMC International Education Consulting CO, Inner Mongolia Dynamic and Mechanical Institute (Китайська Народна Республіка)

КПІ ім. Ігоря Сікорського посів другу сходинку в рейтингу роботодавців

“Одним із найважливіших показників якості діяльності будь-якого університету є працевлаштування його випускників. На жаль, їхня подальша професійна кар'єра відстежується не завжди, однак hr-служби такі речі пильно відстежують і роблять свої висновки.

Премія Президента України – молодим енергетикам

Спільному науковому проекту, який реалізовували молоді науковці з КПІ ім. Ігоря Сікорського", ХПІ та академічних установ – Інституту електродинаміки НАН України та Інституту технічної теплофізики НАН України, присуджено Премію Президента України для молодих учених 2016 року.